5/22/2013

Operaatio huoneen sisustusMitä lähemmäksi Suomeen tulo tulee, sitä pahempi sisustusvimma muhun iskee. Britteihin lähdön takia mun huoneen sisustus jäi vähän puoli teille ja sinne saatiinkin vain uudet tapetit ja maalit seiniin. En ole itseasiassa edes varma oonko saanut jo uudet lattiat haha. Hyvin perillä olen huoneesta ja silti mielessä on tuhat asiaa mitkä pitäisi saada ja tehdä. Pääasia on se, että pohja on heinäkuun lopulla valmis ja siitä voi lähteä sitten työstämään siihen suuntaan mihin tahtoo. Lista on melko hirmuinen mitä täältä Briteistä pitää Suomeen ostaa, mutta enköhän mä selviä. Listalla on mm. valokuvakehyksiä, mukeja/laseja, sisustustyynyjä (tai tyynynpäällisiä) ja viltti - nää nyt ainakin pomppas ekana mieleeni. Toi viltti on itseasiassa jo hankittu heti ekalla viikolla kun Britteihin saavuin joten yksi asia taas vähemmän. Arvatkaa vaan mimmosten sisustustyynyjen perään tää tytsy kuolaa... On Jack Wills'ä ja kaikkea muuta mukavaa mitä Maidstonen House of Fraser'stä bongaa (Suomen Stockmann isommassa mittakaavassa).


Iskälle on muuten lähtenyt jo s-postia uudesta laatikostosta, että mimmonen sen pitäisi olla ja kuinka pitkä+leveä, jonka olisi tarkoitus tulla huoneen ainooseen 'sekasorto' seinään. Ideana olisi, että kyseinen laatikosto veisi suurimman osan kyseisen seinän tilasta ja sen päälle heittäisi peilin vaakatasoon. Sitten meikkikippo, sivellinmuki, valokuvakehyksiä ja lamppu pöydän päälle niin voilà! Mulla on jo selvä kuva mielessä ja tiedän, että siitä tulee mahtava. Laatikostossa tulee myös olemaan 9 laatikkoa, sillä vaikka mun huone on täynnä laatikoita (kirjoituspöytä 6laatikkoa, yöpöytä 2avohyllyä ja 2laatikkoa, vitriini 3hyllyä ja 2laatikkoa, kirjahylly 3hyllyä ja laatikko, meikkipöytänä toimiva yöpöytä 1 laatikko...) niin tuntuu, että se tila loppuu aina kesken. 

Vaikka nää kuvat mitkä on tänne blogiin päässeet menee teemalla 'valkoista ja vähän vaaleaa päälle' niin täytyy myöntää, että en ikinä kestäisi täysin valkoista tai vaaleaa huonetta. Hyi olo olisi ihan liian sairaalamainen tai sellainen yli siisti. Vaaleimmat asiat mun huoneessa on haalean pinkit seinät, vaalea matto ja valkoinen nojatuoli - sekä pari sisustusjuttua. Huomioseinäni on ruskea vaaleanpunaisilla kukilla varustettuna (mun huoneen seinät on r-a-k-k-a-u-t-t-a) ja kaikki muu on pähkinäpuuta. Eli tavallaan johdan teitä harhaan näillä kuvilla. Anyway tarkoitus olisi kuitenkin tehdä valkoinen päiväpeitto tän turkisviltin seuraksi ja valkoiset verhot. Myös sisustustyynyt tulee olemaan väriltään vaaleanharmaita, vaaleanpunaisia ja valkoisia. Oh ja haluan valkoisen paperi- tai kristallilampun. Sekä Pentikin kivan lampunjalan. Oi voi.


Oon listannut tärkeimpiä ja ei niin tärkeimpiä juttuja mitä haluaisin makkariin hankkia. En ole vaativa - mä vaan tahdon kaiken nyt heti ja mielellään tällä sekunilla kiitos! Ahah. Eli alhaalla tiivistetysti tämän postauksen 'mä haluan' jutut.

1. Pehmustettu sängyn pääty - mielellään tämän mallinenkin vielä 2. Rahi jolle voi heittää illalla vaatteet ja lehdet 3. Kippoja kynille, meikeille, koruille ja kirjoituspöydälle uudet lehtitelineet 4. No se, tai itseasiassa ne sillä kaksi haluaisin, pallolamppujalat 5. Ikean rakkauspeili 6. Itsetehtyjä pussukoita itse valituista kankaista - ohjeet löytyy täältä jos nappasi! 7. Valkoinen päiväpeitto, viltti ja sisustustyynyjä

Kehenkään muuhun iskenyt sama sisustusvimma?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti