7/09/2013

Instagram päivitystä


1. Sunnuntaina tuli tsekattua Brighton ja jeez miten siisti mesta. Suosittelen lämpimästi! 2. Ennen Brightoniin menoa käytiin kuitenkin nauttimassa vähän auringosta Camber Sands nimisellä rannalla. 3. Viime viikolla napattu asukuva. Toi bleiseri tuli ostettua pari viikkoa sitten Lontoosta. Oon aivan rakastunu siihen kuten myös uusiin Cheap Monday farkkuihin. 4. Mun nimi ei ole enään ''Jenni'' tai kuten täällä ''Jenny'' vaan ''Cherry''. Ainakin niin ne mulle Starbucksissa väitti.

1. Britteihin palaamisen jäljiltä on taas käyty ahkerasti kahvilla kavereitten kanssa. Tuun kaipaa ihan hirmuisesti tätä kahvilakulttuuria täällä. Suomessa mennään vaan mäkkiin buhuu. 2. Lontoon shoppailusaldoa. Enkä ostanu ees mitään semmosta mitä en tarttis, jee hyvä minä:-) 3. Sain vahvituksen, että pääsin opiskelemaan joten aloitin vihkojen ostamisen. Vihkojen ostokin jatkuu Jack Wills'llä ja pitäähän mun passinkin olla pukeutunu hyvin.. 4. Uusin mekko johon oon aaaivan rakastunu. Niin kesänen! Eve tuli myös Suomesta moikkaamaan ja ihanuus toi mulle Salmari pullon tuliaisiks. Alkokin olee sitä jo turhan ikävä haha. 

1. Leikin taas vähän turistia Lontoossa 2. Lontoon reissun aamupala (pari viikkoa sitten). Oh yam yam! 3. Tuuli oli matkaseurana ja päätettiin ihanan sään kunniaksi korkata yhet sidukat. 4. Tsekattiin myös London Pride joka on siis homo paraati ja hitsi miten kivoja asuja löyty. Bongattiin myös suomalainen drag quuen (ei kuvassa oleva) mikä oli aika woo juttu. Tuntuu, että ainakun suomalaisille sanoo, että äää sä oot Suomesta niin ne pelästyy. Musta on vaan kiva kuulla suomea muittenkin suusta, mutta mua ei ymmärretä. 

1. Haha random naamakuvaa pukkaa. 2. Bongasin Topshopista muumialkkarit!! Kuinka siistiä hei 3. Juhannus meni kavereiden kanssa nauraessa ja pubissa istuskellen 4. En voi rakata hehkuttamasta tota nahkatakkia. Se on täydellinen.

Instagrammista mut löytää nimimerkillä majormuc :-) Postailu alkaa taas herää henkiin sillä vikat 3 viikkoa starttas tänään. Apua pelottaa ihan hurjasti. Onks pakko jos ei haluu?

6 kommenttia:

 1. Missä aloitat opiskelun ja miks käväisit välillä suomessa? :)

  VastaaPoista
 2. Upea toi kukkamekko, mistä löytyi? :o<3 Ja saako kysyä mitä alaa alat opiskella? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kukkamekko löytyi Peppermint'stä ja merkiltään Qed London:-) alan opiskelemaan liiketaloutta, hihi.

   Poista
 3. Oi tuli kauhee ikävä Lontoota (jossa kävin keväällä) ku näin noita Lontoo kuvii:') Lontoo oli vaan niin paras paikka ja brittien kohteliaisuus oli niin ihanaa♥♥♥ Ja rakastan sun blogiis!:)
  käy kurkkaamassa: hempsku.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo lontoo on ihana pleissi kyl ja onhan ihmisten käytös täällä ihan erilaista ku suomessa. haha. oi kiitos, ihana kuulla♥:-) käyn kurkkaamassa!

   Poista