4/17/2013

Kesäsää ja picnic
with Christine 


Sunnuntaina oli aivan ihana sää: 21 astetta lämmintä ja aurinko paistoi. Kävin pikaisesti kaupungilla ja suuntasin Christinen kanssa Mote Parkkiin picnicille. Kipaistiin kaupan kautta ja mukaan lähtikin vaikka mitä herkkuja - ja suurinosa vieläpä terveellisiä! Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa, jutella tyttöjen juttuja ja juoruilla. Valitettavasti kaikki ei kuitenkaan osunut ihan nappiin, sillä tämä tyttö halusi ehdottomasti istumaan ruohikolle (niinkuin aina Suomessa) ja siinä vähän aikaa takkiemme päällä istuttuamme Christinen takki päästi vettä läpi. Vaaleat housut eivät olleet tässä tapauksessa parhaimmat mahdolliset... Voitte varmasti kuvitella mitä tarkoitan. No äkkiä autoon vaihtamaan housut ja vaihdettiin nurmikolla istuminen penkillä istumiseen. Munkin musta nahkatakki vaihtoi väriä ruskeaksi, kun maa oli niin märkä ja mutainen. Jesh! Vähän myöhemmin eräs toinen kaveri liittyi seuraan ja tunsin oloni kauheaksi juopoksi, sillä kaksi muuta olivat molemmat autolla. Siinä sitten hörpiskelin lämmintä siideriä hetken kunnes nolotti liikaa ja pistin pullon laukkuun. Kyllä siellä puistossa vierähti vajaa neljä tuntia ja sainkin aivan minimaaliset rintsikan rajatkin. Jeij nyt se kesä oikeasti tulee.

ps. Skottilainen kaveri sano, että toi biisi on oikeasti hyvä vaikka ei sanoja ymmärräkkään. Kyllä suomalaiset siis jotain osaa!

6 kommenttia:

 1. Voi että mä kaipaan noita Englannin hedelmäpakkauksia!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siis noin on niin kätsyjä, että Suomeenkin saisi rantautua:-D etenkin kesällä noita tulee varmasti vedettyä ihan älypaljon!

   Poista
 2. Ääh, kunpa Suomessaki ois tollasta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piän teille peukkuja pystyssä, että säät paranis! ...Mennään kuitenkin jo huhtikuun puolivälissä:-D

   Poista
 3. Kaunis! Miks tääl ei voi olla kesä :( sataa vaa vettä koko ajan......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aw kiitti<3 sun pitää tulla tänne haha. einy, kumpa sinnekki rantautuis se kevät. on nimittäin 'hiukan' myöhässä viime vuoteen verrattuna... kiva jos siellä on lunta vielä sillo kesäkuussaki ku tuun teitä moikkaa:-D kauhistus mikä mielikuva.

   Poista