4/18/2013

Bongasin Ä'n

Shorts from Primark  |  Necklaces from New Look  |  Sunglasses Ray Ban 
Ihanaa tänään on jo torstai mikä meinaa, että huomenna päästään viikonlopun makuun. Jeij tätä mä oon odottanut ja sääkin näyttää suosivan. Tuntuu, että viikko on mennyt hirmu hitaasti, mutta toisaalta tosi nopeasti. If you guys know what I mean tho! On tultu shoppailtua, treffailtua kavereita, treenailtua, juhlittu host-tytön synttäreitä ja vaan chillailtu. Ainiin kyllä mä oon koittanut lukeakkin - vähän huonommalla menestyksellä tosin. Pakko ottaa itteäni niskasta kiinni jos aikomuksena on päästä tänne opiskelemaan (tai vaikka Jenkkeihin tai Ausseihin). Toi ihana sää on vaan kietonut mut sen pikkusormen ympärille niin tiukasti, että on tehnyt mieli vaan kirmailla tuolla ihanassa kesäsäässä. Tänään onkin 'vähän' tuulisempi päivä, joten kipaisen vain nopeasti kaupungissa ja palaan takaisin lueskelemaan. Oon muuten harkinnut, että ottaisin toppatakin pois vaatekaapista roikkumasta ja heittäisin matkalaukkuun. En nimittäin usko, että säät tästä hirmuisesti kylmenee enään ja saahan sen aina pois sieltä jos siltä tuntuu. Jeij löysin muuten uusimman Trendin olkkarin pöydältä ja olin ihan innoissani, kun näin kannessa kirjaimen ''ä''. 

Yksi au pair kavereistani lähti maanantaina takaisin kotiinsa, sillä host-perheellä ja kyseisellä tytöllä ei ihan synkannut (aka hostmom oli ihan wierdoo). Käväistiin kahvilla ennenkuin kaverin piti lähteä juna-asemaa päin ja sainkin kolme kirjaa + solkkukortin kaveriltani. Ihana Alena ja ikävä tulee kyllä varmasti. Uskon kuitenkin vahvasti, että nähdään jossain vaiheessa taas - viimeistään ensi vuonna jos tänä vuonna ei aika riitä matkusteluun haha. Tänään olisikin tarkoitus mennä käväisemään solkussa ja pelottaa hirmuisesti, että muistaakohan ne mun nimen. Oon käynyt kyseisessä paikassa varmaankin kolme kertaa, mutta meillä molemmilla on sen verran erikoiset nimet, että tuskimpa alkavat kyselemään. Toivottavasti eivät ainakaan. Ää en uskalla mennä yksin, kun näin kauhean pelottava asia kyseessä ahah. No, kyllä mä pystyn siihen! Olisihan se vähän tyhmää jos en voisi korttia käyttää, sillä kortissa on vielä 30 minuuttia aikaa jäljellä ja siitä on kuitenkin maksettu. Ilmoittelen myöhemmin miten kävi!

ps. Valitettavasti en pääse päivittelemään Instagrammia hetkeen, sillä se vaatii, että ipodissani olisi uusin Ios blaablaa enkä pysty lataamaan sitä tohon vanhukseeni:c Sniif miksei Nokia voisi saada sitä Lumialle? Joten hiljaiseloa jatkuu... varmasti melkoisen pitkään jollen keksi jotain suurenmoista. 

4 kommenttia: