4/09/2013

Kesäinen huhtikuu






''Yam I'm so going to eat you my dearest flower!'' 

osa kuvista c Linda J.

''April gave us springtime and the promise of the flowers'' piti lauantaina tosiaankin paikkaansa. Aurinko paistoi koko päivän ja taivas oli sininen - oh kesä tule jo! Kuvat kuitenkin vähän huijaa sillä ei ulkona noin lämmin ollut, että ainakaan mä olisin uskaltanut lähteä kotipihalta pidemmälle pelkkä mekko päällä. Pihalla oli mukava tuulensuoja ja aurinko paistoi jonka vuoksi siinä uskalsi hyppiä vähän kevyemmällä vaatetuksella. Kauhistus kuinka kalpea mä muuten olen! Nyt on tosiaan pakko käydä ostamassa se solariumkortti viikonloppuna ja uusi kosteusvoide. En tahdo näyttää kalkkilaivan kapteenilta. En tahdo enkä tosiaan suostukkaan. Teen parhaani ja toivotaan, että se alkaa myös tuottamaan tulosta. Mä myö tahdon ostella kaikkia kesävaatteita: mekkoja, vähän lisää mekkoja, shortseja, lisää mekkoja, aurinkolaseja... Enkai mä ole ainut jolle on jo iskenyt tää kesävaate-pakkomielle? Kaverit on tosin kertoneet, että Suomessa on vielä ihan mukavasti lunta joten en tiedä onko tää kesäinnostus vielä täysin rantautunut sinne.

Illalla lähdin sitten Rochesterista takaisin kotiin, Maidstoneen. Olin junassa ihan hermorauniona sillä ostin lipun jo asemalta ja pelkäsin, että olin maksanut turhana lipusta sillä konduktööriä ei näkynyt missään. Onneksi se sitten tuli kolme pysäkkiä ennen omaa pysäkkiä. Nauroin sisäisesti niille muille jotka kirosivat sitä, että joutuivatkin maksamaan. Oon hartaasti päättänyt, että ostan lipun nykyisin vasta itse junassa jos en ole ruuhka-aikaan liikenteessä. Kotona juoksin ensimmäisenä syömään ja hämmästykseni olikin suuri kun leivänpaahdinta ei näkynyt missään. Siinä sitten hetken pällisteltyäni tajusin hakea tummaa leipää pakastimesta. Pakko pyytää porukoita lähettämään vähän täydennystä sillä mulla on enään 2 leipää jäljellä.. A-p-u-a! Myöhemmin illalla suuntasin Tuulin kanssa 'parille'. Se pari vähän paisui ja illasta on ylipäätään aika hatarat muistikuvat - onneksi puhelimesta löytyy kuvia. Päätin kuitenkin etten enään koskaan juo viiniä enempää kuin lasillisen.

12 kommenttia:

  1. Vautsi, ihanan keväisiä kuvia! :D Täällä sitä lunta vielä riittää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oli kyllä aivan ihana sää täytyy itekkin myöntää! nyt sunnuntaille luvattu jopa +19 astetta... ihan vaan sen vuoksi ilmoitin, että voitte siellä suomessa vertailla lämpötiloja;-)

      Poista
  2. Love this dress. You are so cute
    xoxo
    www.welovefur.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. actually it's my friends dress but thanks:-) i like it too haha! xx

      Poista
  3. Ihania kuvia, täällä kyllä riittää vielä ihan mukavasti lunta... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! joo näin oon kuullu - ehkä se kevät tulee teillekkin jossain vaiheessa:-D

      Poista
  4. Vastaukset
    1. kiitos, tykkään itekki hirmusesti:-) ...ehkä sen takia halusinki sen kaverin vaatekaapista päälle heittää haha.

      Poista
  5. Ääh toi on niin epäreilua! Täällä kun sitä lunta riittää, niinkuin Irene ehti jo sanoa. Mäkin haluun kesän ja kevään tänne! (:

    http://daybyday-annika.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tosiaan sunnuntaiksi luvattu +19astetta.. ;-) kyllä se sinnekkin kohta rantautuu ku kerta tännekki. täälläkin skoteissa ollu lunta joten:-D

      Poista
  6. Ihan kohtuullinen "kotipiha" sulla siellä, ihanan vehreän näköstä!

    Mä sanon ehdottomasti no-no solkulle! Vaaleat hiukset vaatii kalpean ihon ja toi sun mekkos huutaa myös kalpeaa ihoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kaverin pihalta otettu, mekkokin kuuluu kaverille, mutta ää oispa omalki perheellä tollanen vihree piha! ..tällä hetkellä ku kukatkaa ei vielä kuki ni betoni on aika epäkesäisen näköistä.

      haha! täytyy kattoa miten ruskeeks siellä tulee ku ostan vaan yhden tunnin kortin;-)

      Poista