4/08/2013

Perjantain lettukestit




osa kuvista c Linda J.

No nyt on kyllä tullu herkuteltua taas. Menin viikonloppuna Rochesteriin Lindan luokse ja päätettiin pitää lettukestit ja katsoa King's Speech (Kuninkaan puhe). Ollaan kyllä mahtavia lettujen tekijöitä! Vinkkinä kaikille lettuhirmuille: vanilia jäätelöä ja suklaavoita(en tiiä oikeeta nimeä, mutta se on nutellan tyylistä, mutta vaan suklaata..) letun päällä. ei voita mikään. Jos haluaa olla kunnon pahis niin vetäsee samalla reseptillä aamupalan. Me oltii true pahiksia. Jäiks. No kerran vuodessa tollainen aamupala ei ole mikään maailmaa kaatava juttu onneksi. Makean aamupalan jälkeen pidettiin pieni kuvaussessio, aka pakotin Lindan napsimaan satoja kuvia itestäni... Haha. Kyllä me onneksi lähdettiin kiertelemään ympäri Rochesteria sillä oli niin ihanan aurinkoinen sää. Outoa miten toi aurinko saa ihmiset heti luulemaan, että on lämmin. Ite kävelin urhoollisesti toppatakki päällä vaikka trenssi olisikin ollut sopivampi säähän... Anyway matkalla tuli vastaan t-paidoissa ja shortseissa käveleviä brittejä. Vähän pelottaa, että miten vähän niitä vaatteita on päällä sitten kun ne kesäkelit oikeasti tulee.

Muuten koko viikko onkin mennyt koton ollessa sillä lapsilla on tosiaan pääsiäisloma. Käväsin torstaina kuitenkin hakemassa mun piilarit. Jeij nyt tää tyttö näkee taas jotain! Oon mä kyllä aika iloinen, että nää perheen lapset on jo näin vanhoja. En tiiä miten jaksaisin koko vuoden olla päivät pitkät kotona tekemättä niin sanotusti omia juttuja eli kaupungillaa käymistä ja kavereitten näkemistä. Haha. No nyt suuntaan laittamaan pyykit koneeseen ja lähdetään sen jälkeen Benin kanssa pelaamaan jalkapalloa. Voi aurinko minne katosit?

5 kommenttia:

  1. Aivan ihanalta vaikuttava blogi, löysin blogilistalta! Kiva lueskella juttuja, jostain joka asuu Briteissä, koska sinne opiskelemaan muuttamienn saattaa tulla ajankohtaiseksi tulevan vuoden aikana. Ihania kuvia, ihania juttuja ja henkilönäkin vaikutat hirmu sympaattiselta! Joten, täältä tulee uusi lukija! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tuli väkisinkin hymy huulille kommenttias lukiessa:-) kiva kuulla, että tänne kirjoittelusta on hyötyä muille hihi.

      Poista
  2. Hahaa, pitäis joskus itekin kokeilla tollasta aamiaista. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. suosittelen ehdottomasti! haha. koko komeuden olis kyllä kruunannut siirappi, mutta sitä ei tällä kertaa kaapeista löytynyt:-D ehkä toisaalta ihan hyvä vaan..

      Poista
  3. tosi mielenkiintoinen blogi! c:

    http://heartlessdickhead.blogspot.fi/

    VastaaPoista