2/25/2013

Cambridge
last pic c Linda J.

Olipas mukava viikonloppu. Tälläisia ehdottomasti lisää, mutta mielummin lämpimällä säällä kiitos! Joka toinen sana oli nimittäin ''kylmä'' ja ehkä toistetuin lause koko viikonlopun aikana oli ''Hyi miten kylmä!'' tai ''Gosh I'm freezing!''. Kyllä - mulla oli talvitakki päällä joten eiköhän se kerro jotakin... Osa ihmisistä käveli kuitenkin rennosti takki auki, mutta osa olikin sitten topattu päästä jalkoihin - etten itteäni ihan eskimoksi tuntenut. Etenkin tuolla Cambridgessä oli hirmuisesti turisteja Japanista (tai siltä suunnalta) ja etenkin tytöt vetelivät rennosti sukkahousut jalassa ja villakangastakki auki. Mietin aina ohi kävellessäni, että mikä niitä vaivasi. Eikö ne jäätyneet? Etenkin lauantai iltana, kun lähdettiin Tuulin, Christinen ja Catherinen kanssa Maidstonen yöelämään (aamulla klo 11 lähtö Cambridgeen ja illalla ajettiin takaisin Maidstoneen), ihmeteltiin kovasti näitä paikallisia tyttöjä. Ne mekkojen helmat on niin lyhyitä eikä takeista oltu kuultukkaan ja me muut kauhisteltiin sitä talvitakkiemme ja housujemme suojista. En pysty ymmärtämään, että mikä verivihollinen se takki oikeasti on? Tai sateenvarjo sadesäällä!

Anyway Cambridge oli kiva paikka. Yliopistoja oli vieri vieressä ihan kivenheiton päässä - kyllä nää on niin paljon nätimpiä kuin Suomessa. Miksei meilläkin voisi olla yhtä ihanaa arkkitehtuuria kaduilla? Yliopistojen lisäksi käväistiin yhdessä kirkossa ja museossa. Se museo oli ihanan iso verrattuna tähän Maidstonen omaan. Siellä oli niin paljon nähtävää joten en edes raaskinut ottaa kameraa pois laukusta, sillä meillä oli tosiaan vain puoli päivää aikaa käydä halauamamme paikat läpi. Nähtiin myös, kröhöm, aika mielenkiintoinen soittaja kadulla. Mies istui roskiksen sisällä soittamassa kitaraa (laitan kuvaa myöhemmin kunhan jaksan siirtää puhelimesta koneelle). Kai sekin on yksi tapa ansaita hiukan lisätienestiä - ja ihan hyvin näytti pelittävän! Tästä lähtikin oiva idea korvan taakse... Ennen kotiinlähtöä kävästiin myös pubissa syömässä. Että mä rakastan tätä pubiruokaa täällä! Illalla suunnattiin tosiaan vielä viihtellee ja onnistuttiin puhumaan itsemme ilmasiks sisään erääseen yökerhoon jonne oli 10 puntaa sisään. Hyvin me tää jo osataan! Sunnuntaina oli suuntana Oxford ja siitä tuleekin huomenna ihan oma postauksensa.

ps. Mitä mieltä olette pysty suuntaisista kuvista? Onko ton kokoiset jo liian suuret, että pysytäänkö edellisten postausten kokoisissa kuvissa?

2 kommenttia: