2/06/2013

Keskiviikko aamuna revähdys ja selätysso cute! 


from Primark

En kestä tätä kipua hetkeäkään. Onnistuin aivastamaan aamulla sellaisella voimalla, että reväytin selästäni jonkin lihaksen ja jumalauta tätä kipua välillä. Tietyissä asennoissa tuntuu ettei saa henkeä enkä voi istua esimerkiksi sohvalla kunnolla. Tää on hirveetä. Vanhuus ei tosiaankaan tule yksin. Kumpa menisi ohi yön aikana sillä tää rajottaa huomattavasti tekemisiä. Oon koittanut hieroa selkää ja venytellä, mutta ei niin ei. 

Urhoollisesti marssin tänään kuitenkin selkä jumissa kaupunkiin sillä oltiin kavereiden kanssa sovittu, että mennään kahville. Pyysin mun vakituista keskikokoista kaakaota kermavaahdolla. Myyjä toisti kaiken mitä sanoin ja kysyi haluisinko vaahtokarkkejakin - vastasin en. Vihaan vaahtokarkkeja kaakaossa sillä niistä tulee semmoisia limaisia könttejä. Mulle tulee mieleen niistä räkä eikä se makukaan mikään hurmaava ole. Anyway sain sitten lopulta mun kaakaoni: ilman kermavaahtoa ja vaahtokarkeilla. Kiva. Sitähän mä pyysinkin. Lämpenin kuitenkin niin paljon sille söpölle kahvipojalle ja tolle kaakaon sydämelle, että en jaksanut mennä valittamaan asiasta. Veikkaan, että se kahvipoika oli uusi sillä en ollut nähnyt sitä ennen. Jakelen tässä nyt selkeästi tälläisiä armopisteitä. Ensi kerralla en kuitenkaan ole näin kiltti. Lupaan sen. Ihan hyvää toi oli, mutta kyllä kermavaahdolla kuorrutettu vie ihan 6-0.

Lontoossa käydessä mukaan lähti viimeisessä kuvassa näkyvä huivi ja aivan yli kivat sukkahousut (sekä laivaston sininen hame joka näkyy viime postauksessa). En oo vielä keksinyt minkä kanssa yhistäisin ton huivin, mutta onhan tässä aikaa. Bongasin tänään Primarkista myös aivan yli ihanan armeija kuosisen niiteillä koristelun kesätakin. Se on niin mun - ainakin toivottavasti. Kaikki riippuu suuresti huomisesta ja sen lopputuloksesta. Pelottaa! Arvaako kukaan mikä on kyseessä?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. joo tykkään itekki siit tosi paljon:-)!

   Poista
 2. saanko nauraa sun selänreväytykselle? granny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei saa, sattuu vielki:--D ja se on oikeesti yleistä!

   Poista
 3. ihanan näköstä kaakaota ♥ :3 ja oot hei niin nätti! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se oli kyl söpö! kiitos paljon:--) hihi.

   Poista