2/18/2013

Pitkästä aikaaMulla oli aivan mahtava viikko ja tää viikko tulee olemaan yhtä hyvä! Mitenkäs teidän viikko meni? Toivottavasti yhtä hyvin kuin täällä päässä. Hiukset vaalentui hiukan ja onkin vähän blondihkot jo latvoista. Pari blondausta niin ollaan varmaankin oikeassa värissä. Yks huippuhyvä aine jolla sain oranssisuutta pois oli semmoinen sininen shamppoon tyylinen väri joka annettiin olla hiuksissa 25 minuuttia. Ensimmäiset viisi minuuttia sitä hierottiin hiuksiin kuin shamppoota ja lopun aikaa annettiin vain olla. Ero näky hetkessä sillä host mamiki kysyi vaalensinko taas hiuksia. Siinä taisi olla joku hoitoaine mukana sillä ohjeessa luki, että hoitoainetta ei tarvitse laittaa aineen jälkeen. Ostan varmaankin saman aineen ku oon blondannu hiukset vielä pari kertaa (riippuen miten vaalentuu ekalla kerralla) jos jää oranssia. Toi silver shamppoo ei oo muuten mitenkään hyvä. En yksinkertaisesti löytänyt muita shamppoita joten jouduin tyytymään tohon. Ärsyttää.

Sain myös mukavaa postia kotoota. Tummaleipä alko nimittäin olemaan jo aika lopussa ja täydennys saapui täysin oikeaan aikaan. Olen iloinen. Se tunne kun huomasin, että paketista löytyi myös jälki uuni leipää - juoksin kirjaimellisesti alas syömään sitä. Rakkauteni noihin tummiin leipiin on ääretön. Oikeastaan muuta en tältä viikolta muistakkaan vaikka menoa oli koko ajan. Suomi ilta oli perjantaina ja se meni aivan pipariksi. Onneksi korvapuustit onnistui sillä vaivalla tehty esitys ei tallentunut jostain kumman syystä.... Vedettiin sitten ihan lonkalta ja sen kyllä huomasi. Jatkoille sitten Muggletoniin parille sillä vitutuksen taso piti saada nollattua. Lauantaina suuntasin Lontooseen, mutta vetäsen teille siitä toisen postauksen huomiselle 

ps. Kiitos haasteista. Lupaan toteuttaa ne piakkoin, mutta mulla on nyt vaan ollut aivan älykiire etten vaan ole kerennyt niitä toteuttaa! Voitin muuten blogiskabassa lounaan kahdelle. Oon super iloinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti