2/08/2013

Pyyhitään torstai poisyam yam! 


Oli siinäkin torstai. Värjäsin hiukset (värinpoisto ja platinablondi)ja menin kaverin kanssa 'parille' jonka vuoksi kadotin silmälasini. Ketuttaa suunnattomasti. Tänään olisi tarkoitus käydä kahdessa pubissa ja yhdessä yökerhossa kysymässä, että oiskohan joku löytänyt lasit sieltä. Toivon todella todella hartaasti, että olisi. En välttämättä haluis alkaa ostelemaan uusia laseja. Varsinkin kun ne ei oo sieltä halvimmasta päästäkään. Ää voispa koko eilisen pyyhkiä kartalta tai matkustaa aikakoneella taaksepäin. Kolmen tunnin yöunetkaan ei ole siellä toivomuslistan kärjessä. Väsyttää suunnattomasti. Hiuksetkin on tälläiset kameleontti hiukset: blond/ginger/light brown. Ei siinä mitään pahaa oikeastaan. Hirmu hyvinhän noi vaalentui kun miettii mistä lähdettiin. Eiköhän noi parin vaalennuksen jälkeen blondit oo. Huomenna värjään taas platinablondilla niin vaalenee taas hiukan. Maanantaina seuraava satsi ja tarvittaessa myös keskiviikkona. Jeij sitte voin käyttää taas pidennyksiä! Tunnen itteni niin karvattomaksi ilman niitä. Äsköinen lause kuulosti todella typerältä, mutta ei se haittaa.

ps. Kadotin kaksi viikkoa sitten puuterin. Mikä kadottamisvimma muhun on iskenyt? Saako tän jollain poppakonsteilla pois? En tykkää tästä yhtään. Itseasissa tää vimma alkoi jo UVna. Onkohan mulla joku 'hukkaa tavarasi' -kirous? Enhän mä uskalla kantaa enään mitään mukanani!

8 kommenttia:

 1. Hei tä on tosi ihana blogi! Rakastusin sun kirjotustyyliin ihan suunnattomasti, kun eilen avasin tän kun ettisin au paireista juttuu :) Oot tosi nätti ja ihana tyylikin. Ehottomasti jäin seurailemaan sua, koska sun elämäs kuuullostaa tosi mielenkiintosel :)

  Harmi toi et kadottelet tavaroitas, sulla se onneks on vaan tän vuoden ollu, mulla se on kestänyt koko elämän.. xd Toivottavasti lasit löytyy :) se on nimittäin ihan perseestä ettiä uusia hyvännäkösiä ja budjettiin sopivia laseja :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ää miten ihana kommentti, kiitos paljon:-) ihana päivän alotus! haha joo ny ennen ne on yleensä löytyny, mutta tänä vuonna ne mystisesti kadotessaan ei löyäkkään perille... ei löytny laseja ja nyt siis uusia bongailemaan. toivottavasti löytyis yhtä kivat:-)

   Poista
 2. ihana toi banneri ;o ja sullon kyl siistin väriset hiukset, ei semmoset massan punaiset :P hihii ^^

  lukijasi, jenanan.blogspot.fi :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja kumarrus:-) aion kyl vaalentaa noit viel et tulis blondit!

   Poista
 3. Ihana blogi sulla! Sait uuden lukijan.

  http://snoopsi.blogspot.fi/ tossa mun blogi jos yhtään kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos paljon:-) ihana kuulla et tykkäsit ja käympäs kurkkaamassa heti >>

   Poista
 4. Voi kun kiva blogi sulla! Oot tosi kaunis ja sulla on ihaaanat hiukset!(:


  http://fanni0405.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:-) ...toivottavasti et tarkota noita mitkä on prosessissa just! oon sitä mieltä et niistä äkkiä eroon haha.

   Poista