2/26/2013

Tästä se lähtee!Oon tästä teille aikaisemminkin kertonut eli tavoitteesta tulla timmimmäksi. Tänään mä sitten aloitin koko urakan oikein kunnolla. Aikaisemmin olin vain parantanut ruokalailuja eli ruuat terveellisemmiksi ja karkit pois. Tänään tuli myös liikuntaosuus messiin. Poljin kuntopyörällä, nostelin painoja, pelasin Wii Fit sekä venyttelin. Tarkoitus olisi tehdä huomenna lukkari, että mitä pitää tehdä mikäkin viikonpäivä ja milloin on lepopäivä/lihaskuntopäivä/pyöräily- ja venyttelypäivä ym. Juoksemisesta mä en oo koskaan pitänyt joten jätän sen suosiolla unholaan ainakin siihen asti, että säät lämpenee ja ilmat houkuttelee mut ulos. Otan itteäni myös kunnolla niskasta kiinni ja aion mennä viikonloppuna kurkkaamaan sen lähitallin. Huomaan heti, että kun ratsastus on jäänyt niin ei niitä lihaksiakaan ole, herkut tulee näkyviin ja mikä pahinta: kunto varmasti laskenut vähän.


Onneksi host perheen äidillä on myös menossa tälläinen kuntoilujuttu niin kaapeista löytyy hirmuisesti hedelmiä, vihanneksia ja muuta terveellistä ruokaa - kuten myös päivällisellä pöydästä. Aion myös ostaa marjoja ja tehdä smoothieta sekä ihania hedelmäsalaatteja jos iskee karkkihimo. Oon kuitenkin jo päättänyt etten aio laittaa itteäni siihen tilanteeseen etten sais syödä mitään herkkuja. Kerran viikossa on karkkipäivä jolloin saan syödä kohtuudella herkkuja. Myös kaakaot on ok, kun käyn kahvilla kavereiden kanssa. Kaakaoiden kanssa vaan pyöräillään sitten vähän kauemmin - eli ei mitään sen kummempaa. Eli terveellinen ruoka ja liikunta tulee olemaan nyt parhaimmat ystäväni. Toivotaan, että tää muutos jäisi myös ettei olisi vain hetken juttu.


Niinä harmaina päivinä aion sitten katella koneelta inspiroivia kuvia ja tekstejä. Vaikka ei millään jaksaisi tai innostaisi liikkua jonain päivänä niin sitä tulee katumaan myöhemmin. Kunhan säät vaan alkaa lämpenemään ja valoistumaan niin koitan päästä ulos niin usein kuin mahdollista. Täältä löytyy onneksi niin koripalloa, jalkapalloa kuin sulkapalloa joten jos sisällä oleminen alkaa tylsistyttämään niin eikun vaan puistoon virkistymään! Tai sitten kuntopyörä vaihdetaan normaali pyörään ja lähdetään seikkailemaan. Kyllä mä tähän tuun tottumaan ja pääsen tavoitteeseen tavalla tai toisella (uskottelen teille, että tuloksia näkyy muokkaamalla kuvat photarilla vaikka istunut monet viikon sipsipussi kädessä sohvalla maaten haha). Kunhan pidän mielessä kolme asiaa niin tiedän, että tuun olemaan tyytyväinen itteeni: liiku, syö terveellisesti ja juo vettä, nuku riittävästi (7,5h - 9h).

2 kommenttia:

  1. Tässä olis haaste sulle ! :) http://nothingbutahuman1.blogspot.fi/2013/02/haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! koitan toteuttaa tuon tämän viikon loppuun mennessä sillä aika monet on jo haastanu, mutta en vaan oo vielä saanu aikaseksi tarttua haasteeseen.. :-D haha!

      Poista