12/04/2012

All I want


Iiks, enään 20 päivää jouluun! Sen vuoksi päätinkin tehdä joululahjatoive-kollaasin, että mitä pukilta oikein toivonkaan. Toivotaan, että joulupukki on kuulolla ja voin hyppiä ilosta aattona. Ihanaa päästä viettämään valkoista joulua. Täälläpäin lunta ei ole tulossa ainakaan lähipäivinä, sillä tänäänkin mittari näytti +8astetta... Yöllä oli kuitenkin ollut pakkasta sen verran, että mustaa jäätä oli kerennyt tulla ja eräskin pappa mälskähti maahan oikein kunnolla. Tosin eihän britit ole semmoisiin jääteihin tutustunut niinkuin me suomalaiset - ite kävelin saman kohdan tennarit jalassa ilman mitään ongelmia. Kerrankin oman kodin hurjasta jäämäestä,  kouluaamuisin dösään juostessa, on ollut hyötyä!

Toiveena tänä jouluna on siis ...
1. Uusi puhelin + kuulokkeet - vanha on semmoinen halko ja aikansa elänyt, että voin rehellisesti sanoa, että mä ansaitsen uuden puhelimen. 2. Luomiväripaletti - ei mulla ole luomareitä ja toi Naked nyt vaan olisi aivan älyupea. 3. Lakanoita - alan keräilemään niitä jo omaan kotiin ja onhan uusissa lakanoissa aina ihana nukkua. 4. Meikkilaukku - aivan ehdoton, iskin silmäni tuohon Ted Bakersin meikkilaukkuun heti ensi silmäyksellä. 5. Yökkäri ja tohvelit - yksinkertaisesti aivan ehdoton joululahja joka ikinen vuosi. 6. Vaatteita/asusteita - ..mutta vain niitä mitä olen näyttänyt! Eli tänä vuonna jakku ja uusi kaulahuivi sekä jotain alusvaatteita Victorias Secretilta. 7. Villasukat - rikoin omani joten tarvitsen uudet. 8. Saippuoita ym - noi Body Shopin suklaan tuoksuiset, ja varmasti myös makuiset, vei mun sydämen. 9. Raha - sitä tarvitsee aina ja se on aina listalla oli mikä juhla tahansa. 10. Herkkuja - tämä ei edes tarvitse perusteluja. Suomalaiset suklaat ja karkit, aka turkin pippurit, on vain yksinkertaisesti parhautta.


~~~~~~


Translation

Omg, only 20 days till Christmas! So that's why I think that now it's the time to make I wish for Christmas-collage. I hope Santa is listening... Gosh I can't wait till I get back to Finland so I can have a white Christmas. How about ya guys, do ya prefer more white Christmas then non white Christmas?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti