12/11/2012

Christmas is coming
...Mutta ei kyllä näytä siltä. Ainakaan täälläpäin maailmaa. Ruoho vihertää ja voikukat kukkii. Tänäänkin oli jopa huimat -2 astetta aamulla ja päivällä auringon paistaessa nousi tottakai plussan puolelle. Silti mä käytän ahkerasti tota mun talvitakkia, sillä jäädyn noilla pikku pakkasilla (HUOM! pidän vain toppia alla joten kyllä tän kaa Suomessakin pärjätään). Saatiin tänään muuten joulukuusi ja loput joulukoristelut valmiiksi. Iltaisin tuntuu, että se joulu on oikeasti tulossa, mutta päivisin sitä on vaikea uskoa. Oon vaan niin harras ''valkoinen joulu on must''-tyyppi, että ilman sitä ei mun joulumieli esille nouse.

Kuten kuvista näkyy, sain itselleni hetkellisesti hovikuvaajan. Oltiin Even kanssa räpsimässä vähän kuvia ennenkuin lähdettiin jouluostoksille ja kavereiden kanssa kahville. Oli muuten kahvittelut niin akward kuin vaan voi olla. Onneksi päivän pelasti tämän perheen pojan taekwondotunti. Siellä oli Se söpö opettaja joka on mun mielestä aivan Josh Hartnett kopio. Ehkä ihan hiukan huonompi versio, mutta ei niin, että se estäis mua kyyläämästä sen vetelemiä punnerruksia ja pyllistyksiä katsomolle. Oon ihan kauhea ihminen, mutta ei muuten varmasti ne kaikki mammatkaa kattelisi siellä niitä lapsia ilman pienimuotoista motivaation lähdettä!

Huomenna saatte vihdoin nähdä uusimmat ostokseni. Oon aivan innoissani niistä.

2 kommenttia:

  1. Et sä niitä kulmakarvoja saa näkyy lasies takaa turha nyrpistellä otsaa joka kuvas näyttää tyhmältä ;<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ekas ja vikas kuvas näkyy hieman! pääsin melkein tavoitteeseeni:| ...en oo itseasissa ite ees huomannu tota otsan nyrpistelyä mitä nähtävästi teen, haha.

      Poista