12/13/2012

Three is a magic number

Tässä on nyt tämmöinen 'pienimuotoinen' kuvakollaasi mun heppajutuista tämän vuoden ajalta. Aloin käymään nykyisellä vakiotallillani, aka Palomaan Ponitalli, joskus huhtikuun lopulla. Penina etsi satunnaista liikuttajaa ja meitsihän pisti sitten s-postia ja tässä sitä nyt ollaan. Oon aivan super ilonen, että bongasin Peninan ilmotuksen! ...ja että Penina otti meitsin tallillensa. Muuten olisin montaa kokemusta köyhempi ja junnaisin edelleen samalla tasolla kuin aikaisemmin. Lopetin kokonaan Korpikylän ratsastuskeskuksessa käymisen kesän alussa. Suunnitelmissa on kuitenkin käydä siellä Suomessa ollessa kerran ratsastamassa jos rahat riittää. Entinen ja eka vakiotalli kuitenkin...

Suloisin hepatus ikinä! 

Ramzess ''Ramses'', koulukisat Palomaalla

Ensimmäinen heppa jota aloin ratsastelemaan Palomaalla oli lativialainen puoliveriruuna Ramses. Herralla oli vähän ongelmia laukan kanssa ja kärsi lievästä alemmuuskompleksiasta, jonka takia oli huisin hauskaa aina välillä nousta jaloilleen ratsastaessa. Samaan aikaan herraa yritettiin saada myydyksi ja lopulta se löysikin itselleen aivan täydelliset omistajat samalta tallilta: Peninan ja Hannin. Yhteiset ratsastelut jatkuivat edelleen ja käytiin yhdessä myös elämäni ensimmäisissä este- ja koulukisoissa. Päin persettä meni molemmat, mutta ei se mitään haitannut. Ilman noita kisoja en ehkä olisi saanut edes lempinimeäni Uppomunaa (okei olisin aivan varmasti..). Ramses on oikeasti maailman sympaattisin ja suloisin kaveri. Ei siitä voi olla pitämättä. En malta oottaa, että pääsen Suomeen moikkaamaan tätä kaveria! Ainiin huomenna voisin varata itelleni tunnin... Miettikää ~3kk ilman ratsastusta! Aivan kamalaa.


Doppstone ''Topi''


Sällin Taika ''Taika''
kaikki kuvat c Anni Ihalainen aka talliorjani ja vakiokuvaajani!

Kesän lopulla ratsastelin jonkin verran myös vauhtihirmu Topia. Poika oli ihana, mutta vauhtia löyty. Voi että niitä hetkiä, jolloin tunsi, että nyt me mennään tasaista ravia! Suurimmat ilot tulee niistä 'pienimmistä' asioista. Topi lähti kesän lopulla ylläpitöön ja oon enemmän kuin iloinen hepan puolesta. Toinen heppa tuli sitten tallille ja tällä kertaa suomenhevonen nimeltä Taika. Neidissä oli vähän samoja piirteitä kuin Topissa, sillä kovaa oli paljon kivempi mennä kuin mummovauhtia. Neidin kanssa laukattiinkin ja vuhuu silloin mentiin. Tämänkin neitokaisen kanssa oli ihana huomata, kun joku homma meni hyvin. Pari kertaa kerkesin Taikalla mennä tunnilla ja pari kertaa itsenäisesti liikuttaen ennenkuin se löysi uuden kodin. Näillä kolmella hevosella mä olen oikeastaan tänä vuonna mennyt ja jokainen on auttanut menemään eteenpäin harrastuksessani.

9 kommenttia:

 1. Ihana toi kolmas kuva, niin skarpin näkösenä toi heppa! :--D Kiva postaus muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha toinen laitto heti parasta poseerausta kehiin, kun bongasi kameran:-D mukava kuulla et tykkäsit!

   Poista
 2. http://urbaanisanakirja.com/word/heppi/ haha, oli ihan pakko :D

  En kestäis 3kk ilman ratsastusta, nytkin kun meen 3 kertaa viikossa niin tuntuu, että sekin on liian vähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..kiitos nyt mun on pakko vaihtaa toi otsikon nimi. haha:-D itekkin haluisin hepan selkään, mutta hinnat on hirmu korkeita joissain paikoissa + mun pitäisi mennä junalla ym niin on vähän pakko säästää suomi vierailulle. ihan perseestä. aateltiin kaverin kanssa tosin ensi vuonna tsekata yksi lähitalli:-)

   Poista
 3. Hyviä kuvia tässä postauksessa ;)
  seuraava hevosaiheinen postaus vois käsitellä ilmeratsastusta vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, lie kuka ottanut! onneks muute kommentoit tai en ois muistanu laittaa tota copya. mul oli se mielessä ku korjasin jotain, mutta mut tuntien unohin.. :-D oi ilmeratsastus ois kova!

   Poista
 4. :DD musta sä olet ilmeratsastusken kruunamaton kuningatar niin että meillä muilla olisi paljon opittavaa ;)

  VastaaPoista