12/04/2012

Keep rollin' rollin'


Käytiin ensimmäinen joulukuuta pyöräretkellä Benin kanssa joen vartta pitkin. Voi että mitkä maisemat! Oon erityisen ylpeä tuosta ekasta kuvasta, sillä omasta mielestäni se muistuttaa aivan maalattua taulua. Nähtiin matkalla niin ankkoja, hanhia kuin myös lampaita. En niistä kuitenkaan viitsinyt kuvaa tänne pistää. Haha olin ku joku pikkulapsi ku näin ne lampaat näin suoraan sanottuna... Koitin huudella niitä mun luo, mutta veikkaan, että niille ei oo vielä opetettu suomen kielen alkeita. Harmi. Kyllä mä vielä löydän täältä suomea ymmärtäviä lampaita! Tässä naapurustossa seikkailee oikein suloinen ja sivistynyt mustavalkoinen kollikissa. Tiedän, että se on sivistynyt sillä se on opetellut selkeästi suomen kieltä.

Pahoittelen kuvien laatua, mutta en jaksanut millään ottaa mukaani tota tiiliskiveä, aka järkkäriä. Joku piti kuitenkin saada mukaan ja valitsin ikivanhan ja viisaan Canon Ixuseni. Pokkarissa on jopa huimat 5 megapikseliä... Siis oikeasti miettikää, jopa suurimmassa osassa puhelimista on enemmän megapikseleitä.


ps. Mitä tykkäätte näistä isommista kuvista? 
Hyvä vai huono juttu? Otetaanko pienet kuvat takaisin?


~~~~~

Translation
We went for a bike ride with Ben on first December. Oh my, the views were just awesome! What do ya think 'bout the first pic? I think it's quite nice, even if I say so myself. It looks a bit like a painting. But yea, sorry about the pic's quality - I didn't want to carry my proper camera with me so I took my ancient Canon Ixus with me. It has only 5mpx... 
p.s. What do ya think 'bout these bigger pics?
Good or bad thing? Do ya want the smaller pics back in business?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti