12/07/2012

Black and white
Smile and no one will notice that you're a hamster..

Christmas shoppings


Kävin eilen siis joululahjaostoksilla ja mukaan lähti lähinnä vaatteita veljelle: huppari, kauluspaita, farkut ja boxerit. Vielä olisi suunnitelmissa hankkia neule ja joku Lynx (aka Axe) joulujuttu. Sain myös ostettua Saaran joululahjan ja pari juttua sen synttärilahjaan! Vielä pitäisi ostaa kolmelle kaverille joululahjat, tai siis loppuosa niistä, ja kolmelle kaverille synttärilahjat. Mamille ja iskällekkin pitäisi jotain vielä keksiä. Apua kiire tulee! Ostin myös itelleni tälläisen etukäteisjoululahjan jonka aion kuitenkin paketoida Suomessa ja laittaa kuusen alle (sekä olla käyttämättä sitä ennen aattoa). Ää en millään jaksaisi odottaa aattoon asti. Rakastan tota nimittäin aivan über paljon. Otan teille tänään myöhemmin tuosta kaunokaisesta kuvaa ja teen huomenna postauksen siitä. Hihi. Vielä ennen Suomeen tuloa olisi tarkoitus ostaa toinenkin etukäteisjoululahja, mutta täytyy katsoa, että milloin kerkeän sen ostaa. Tartten myös hajuveden... No ostan sen takaspäin tullessa lentokentältä niin tulee halvemmaksi. Haha mietimpäs jo pitkälle!

Hypätäämpäs jälleen asiasta kukkaruukkuun. Musta tuntuu, että kaikki hyvät kaverit täällä lähtee takasin omaan kotiinsa joulun jälkeen. Tosi harmi. Etenkin kun täällä Maidstone/Kent alueella ei näitä au paireja ole läheskään niin paljon kuin Lontoo alueella. Lontooseenkin meno maksaa £22.40 halvimmillaan jos ottaa päivälipun. Parikin kaveria tällä hetkellä muuttamassa Lontooseen Helmikuu-Huhtikuu aikana. Pakko kai se Youngsters Railway Card on hankittava. Eihän tästä muuten tuu yhtään mitään. Toisaalta onhan tossakin ne omat hyvät puolensa: _Lontoo_!! Ehkä alan vaan säästämään joka viikko tietyn summan rahaa niin Lontooseen mennessä on sitten vähän enemmän kahisevaa taskussa.

Toinen juttu on se, että miten sanoa nätisti täysin randomille jätkälle, että ''Anteeksi, mutta mitä vittua?''. Haha. Tähän tilanteeseen sopii hyvin nämä lainaukset ''Yes I'm single and you've to be amazing to change that'' ja ''Pretty face doesn't mean a pretty heart''. Ehkä vaan annan sisäisen kylmän ämmäni laulaa, ei tää kaunistelu oo mua varten.

~~~~~

Translation
I bought some Christmas presents yesterday. Shit I still have to buy presents to couple of my friends, to Mom and Dad + my friends b-day presents. Shit shit shit. I think time is running out... I also bought for myself a Christmas present and I love it!

ps. ''Excuse me, but what the fuck man?''. Haha. I think this sentence fits in this situation:  ''Pretty face doesn't mean a pretty heart''.

2 kommenttia: