3/25/2013

Eeppisin postaus kautta aikojen


Seison sataprosenttisesti otsikon takana. Olen niin vakuuttava ja vaikuttava kyseisellä videolla, että harvempi pystyy samaan! ...Suomen kielikään ole enään hallussa, mutta onneksi pienen mietiskelyn jälkeen päästään taas jatkamaan. Lyhyesti sanottuna: viikonlopulta ei kuvasaldoa > kuulumiset videolla (käväsin kurkkaamassa sen tallin vihdoin!). Lupaan käsi sydämellä, että panostan ensi kerralla oikein kunnolla videopostaukseen sillä kyseisen videon aihe on teidän käsissänne.

Ideoita videopostaukseen?

ps. Katoin eilen Djangon jonka on ohjannut Tarantino. Se oli mahtava. Okei verta roiskusi ja suolia lensi, mutta mä tykkäsin. Tykkäsin etenkin musiikeista. Samperi ne näyttelijätkin veti hyvin. Almost kolme tuntia mä sitä leffaa katoin ja olin kauhuissani ku se loppu. Mä olisin voinut jatkaa sen katsomista. Alhaalla kyseisen leffan trailerin alussa soiva biisi, ah sanon minä!

9 kommenttia:

 1. Sä olet niin oudon näköinen blondina! :O Mutta ikävä on noita sun älynväläyksiä, me tunnetaan itsemme täällä vähemmän viisaiksi kun ei ole vertailun kohdetta... :D Ja et sitten JUMALAUTA tyri siellä ratsastustunnilla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. musta taas oon oudon näköi vanhoissa kuvissa... oi kiitos mä oon niin iloinen tosta ylistävästä lauseesta - oot aina niin reilu:-Dd NO EN AJATELLU, MUTTA KIITOS TSEMPPAUKSESTA!!!! hahah.

   Poista
 2. Millä kuvaat? Kiva video muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on koneen webillä kuvattu:-) kiitti!

   Poista
 3. Kiva video! Liityin lukijaksi, voisit siis liittyä takaisin --> clarahappilyeverafter.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tosi kiva kuulla et tykkäsit:-) käyn kurkkaamassa!

   Poista
 4. Olit ihana ku selitit niistä ''karvasista lehmistä'':3:D
  Ja muutenki oli kiva ku teit videopostauksen!:)

  VastaaPoista