3/07/2013

Fabulously British


Mä tahdon kaiken. Nyt heti. Seuraavan kerran kun meen Lontooseen tai kaveri tulee Lontoosta kyläilemään niin ostoslistalla on: ensimmäinen brittivihko, pinkki kansio ja penaali. Ehkä ostan toisenkin brittivihon samalla kerralla jos oikein villiksi alan. Ystäväni Annika sai mut rakastumaan Jack Wills'n eikä pääsykokeet auttaneet asiaa yhtään. No noihin kirjottaessa mielenkiinto pysyy ainakin yllä jos ei muuta! Nappasko kyseisen merkin tuotteet ketään muuta vai oonko ainut? Ah toi hupparikin on saatava. Hankin Hollisterin sitten myöhemmin - tai sitten hankin Hollisterin colleget... Oi nyt kuulostaa hyvältä suunnitelmalta!

Ajattelin muuten tällä viikolla muokkailla hieman ulkoasua kesäisemmäksi. On nimittäin vähän tumma tällä hetkellä ja noita sivupalkki-juttujakin voisi hieman katella uusiksi. Nyt sieltä onkin lähtenyt profiilin esittely pois - hyvä vai huono juttu? Onko teillä mitään ideoita/risuja/ruusuja tästä vanhasta layoutista?

8 kommenttia:

 1. En ees tienny tämmösestä merkistä! Rakastuin ♥
  ja oo sul on instagram pitää mennä seurailee mut seurailleppas muakin @carolinesusann
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. käännyttelen ihmisii tän puolelle! toi on vaa niin klassisen elegantin söpö et ei noille vaatteille ja jutuille voi sanoa ei:-)

   Poista
 2. Oivitsi mitä kaikkia ihanuuksia, miksei suomesta voisi tollasia löytyä! En oo tälläseen merkkiin ennen törmännytkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mietin välillä aina ihan samaa! aina pitää tilailla muualta:c

   Poista
 3. En oo ikinä kuullutkaan merkistä mutta äh, mäkin haluun kaiken!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkään en tosiaan ollut kuullut ennenkuin kaveri vähän valaisi brändistä. nyt ihan koukussa siihen!

   Poista
 4. Rakastan Jack Willsiä!
  Mulla on tollanen huppari vaaleenpunasena ja se on niiin mukava ja lämmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ymmärrän kyllä hyvin, että minkä takia - haha. oi mä niin tahtoisin tuon kyseisen hupparin mikä näkyy tässä kuvassa:-) ...etenkin kun ylistit omaas

   Poista