3/18/2013

Kolme on hyvä luku

1. Loreal Triple Resist tehonaamio vaurioutuneille hiuksille 2. Moroccan Argan Oil kuiville latvoille 3. John Fredan Sheer Blonde aka vaalentava hiussuihke blondeille

Tässä on nyt ne uusimmat herkut hiuksille. Etenkin tuo öljy on aivan mahtava! Hostmom toi sen tuliaisiksi Morocosta ja ajotus oli kyllä niin hyvä kuin vaan voi olla: edellinen hiusöljy loppui nimittäin seuraavana päivänä kun sain ton. Jeij! Tehonaamiosta en vielä osaa oikein sanoa mitään, sillä oon käyttänyt sitä jopa kerran heti värjäyksen jälkeen ja hiukset tuntu ihan paskasilta sen jälkeen. Pitäisi varmaan uskaltaa uusiksi, mutta kun mun normaali hoitoaine on niiiiiin mahtavaa etten tarvi tämmöisiä nytte. Kokeilen onneani kuitenkin ton kanssa tällä viikolla. Vaalennussuihkeelle pidän taas peukut pystyssä ja toivon parhainta. Sen pitäisi alkaa vaalentamaan vasta kolmannella tai neljännellä käytöllä joten a-p-u-a. Kumpa se toimisi. Kaveri ainakin suositteli joten eiköhän se ainakin vähän auta. Toivottavasti. Ää en tiiä. Nyt suuntana suihku ja toivotaan, että hiukset vaalentuisi hiukan!

Sitten asiasta toiseen eli mitä vielä pitäisi löytää. Ne jutut on kunnon hopeashamppoo ja hopeasuihke. Tuntuu, että silloin kun oli brune niin joka paikasta löytyi hopeashamppoita. Minne ne on yhtäkkiä kadonnut? Jäikö ne kaikki sinne Suomen hyllyille sillä täällä Briteissä niitä ei yksinkertaisesti ole. Miten se on mahdollista sillä täällä kävelee vastaan vähän väliä pitkähiuksisia blondeja?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti