3/17/2013

We are all stars


Viikonloppu hurahti taas niin nopeasti, että hyvä kun kerkesi silmiä räpäyttämään. Eikös se kerro hyvästä viikonlopusta? Täällä suunnalla hyvään viikonloppuun kuului: keilaus, kaverin läksiäiset, juhlintaa, shoppailua ja St. Patrick's day. Kävin myös solariumissa ja paloin hiukan - olin siellä siis jopa huikeat 6 minuuttia. Älkää kysykö miten se on mahdollista sillä mulla ei ole mitään käsitystä. No onneksi se muuttuu rusketukseksi myöhemmin! No ei kahteen viikkoon solariumia tälle tytölle - jatketaan ensi kuun alussa tätä 'haluan ruskeaksi ennen kesää kiitos' -kuuria. Anyway kuten kuvista näkyy niin ostin uudet mussukat. Rakastan niitä - ne on niin valkoiset. Niin puhtaat! Jouduin heittämään vanhat pois viime vuoden lopulla sillä - kröhöm - ne oli 'aika' aikansa eläneet. Seuraavana ois aikeena hankkia viininpunaiset ja harmaat. Ehkä saan myös aikaiseksi ostettua sellaiset söpöt mintun vihreät. Valkoset conssit nyt vaan on tapa toivottaa kevät tervetulleeksi. Vaikkakin koko viikonlopun sään voi kuvailla parilla sanalla: sataa sataa ropisee, pili pili pom...

Teen tosta viikonlopusta huomenna ihan oman postauksensa, koska kuvasaldo olisi muuten aika huikea. Tosin jätän ne kamalimmat otokset tänne koneen omiin saloihin haha. Oon muuten aika pettyny itteeni ruuan osalta. Mullahan on päällä tavallaan sellainen herkkulakko, mutta kuitenkin jollain tapaa mun lautaselle eksyi pizza joka ikisenä päivänä perjantaista sunnuntaihin. En osaa sanoa miten siinä niin kävi, mutta koitan saada syyllistä selville!

ps. Oh my teitähän on kertynyt jo huikeat 80 lukijaa(+ yli 11tuhatta blogissa käyntiä)! Se on paljon. Ihan huimasti jos nyt suoraan sanotaan - mun mittapuulla ainakin. Ajattelinkin kysyä, että haluisitteko sen vuoksi jonkin näköisen erikoispostauksen tai toivepostauksen mulle toteutettavaksi? Vai jatketaanko samaan malliin? 

1 kommentti:

  1. tää sun blogi on tosi kiva ja aivan ihana ulkoasu! oot kans tosi kaunis :)♥

    http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

    VastaaPoista