3/05/2013

Nahkatakkinen tyttö


I love this weather - like you can see... Spring is coming!
Kävelin tänään kauppaan nahkatakki päällä ja mulle tuli kuuma. Olisin hyvin voinut kävellä pelkkä toppi päällä. Toivottavasti teitä ketuttaa nyt suunnattomasti hihi. Myös huomiseksi on luvattu ihanaa aurinkoista ja lämmintä säätä - harmi ettei se mua kovinkaan paljoa auta. Taas on perheen poika kipeä ja kukas muukaan sen kanssa kotona joutuukaan istuskelemaan kuin minä... Ajattelin, että suuntaan aamusta tohon pihalle kuitenkin lukemaan pääsykokeisiin ja hankkimaan hiukan D-vitamiinia. Jouduin itseasissa tänäänkin möllöttämään kotona, sillä perheen tytölläkin oli eilen kuumetta... Tää on tätä mun onnea. Ainiin syttyi täällä kolmas maailmansotakin, mutta onneksi tänään aamulla kyseisillä vallanpitäjillä oli pieni kokous aamiaispöydässä. Tulivat siihen tulokseen, että sodat syttyvät ihan harmittomista syistä ja ne tulisi lakkauttaa kokonaan. Voi kumpa noin kävisi - ei ole kivaa olla viattomana siviilinä sodan keskellä. 

Jatkan nyt pääsykokeisiin lukemista, öitä mussukat! ...Oliks toi loppu vähän liikaa kenties?

12 kommenttia:

 1. oot tosi nätti on tosi kivan olonen blogi! :)

  annika-its-all-me.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. noi blondit hiukset sopii sulle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. Mihin pääsykokeisiin luet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en viitti täällä sen tarkemmin sanoo, mutta lahen ammattikorkeesee ja tampereen yliopistoo:-)

   Poista
 4. Voi että, oon niin kateellinen sun hiuksista! :-)

  http://kaikkiaskeleet.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Hei jenni!
  Toi sun blogi on todella mielenkiintoinen. Mun piti vaan ilmottaa sulle, että sun blogin erästä kuvaa on hyväksikäytetty valeprofiilissa facebookissa. Tässä on linkki siihen https://m.facebook.com/profile.php?id=100006300226897
  Mä löysin sun blogin kuvahausta. se sama kuva kun on siinä valeprofiilissa. Kuvahaun kuvassa oli linkki joka johti tähän blogiin.

  VastaaPoista
 6. Näyttääkös tutulta?

  https://www.facebook.com/profile.php?id=100008932746435&fref=ts&ref=br_tf

  VastaaPoista