3/10/2013

Finally!
Sain vihdoin ostetuksi uuden hajuveden! Oon niin iloinen asiasta - etenkin kun se tuoksahtaa niin ihanalle, että tekisi mieli suihkutella joka ikiseen nurkkaan, vaatteeseen ja liikkuvaan olentoon... Okei ehkä en kuitenkaan raaski tota suihkutella kehenkään tai mihinkään muuhun kuin itteeni. Ostan jonku body sprayn tai huoneen raikastimen huoneeseen. Onko ketään muita jotka olisivat mieltyneet kyseiseen tuoksuun? Tai onko omia lemppareita? Suunnitelmissa olisi, että hankkisin piakkoin myös toisen tuoksun jotta olisi vähän vaihtelua.

Kävin eilen myös ekaa kertaa pariin vuoteen solariumissa. Se oli pelottavaa. Haluan kuitenkin mennä ostamaan ensi viikonloppuna sellaisen tunnin solarium-kortin. Hintaa on jopa huikeat 20 puntaa ja 5 minuuttia maksaa 3 puntaa. Ei siis paha hinta ollenkaan - puolet halvemmaksi tulee ostaa kortti. Sunnuntaina siitä saa vielä -25% alennuksen. Päätöksen tekoa ei auttanut yhtään se, että olin jo hiukan päivettynyt tuon 5 minuutin jälkeen - esimerkiksi rintsikoista jäi pienet rajat... Tietää, että ainakin toimii ja saa rahoilleen vastinetta! Ei mulla aikaisemmin ole näkynyt edes kolmen kerran jälkeen eroa, mutta tää kyseinen laite oli seisoma solarium (ei hajuakaan oikeasta nimestä) ja käytin rusketusta edistävää rasvaa (jota aion ostaa myös kesäksi, sillä sitä voi käyttää niin sisällä kuin ulkona). Otan pienimuotoisen etumatkan kesää kohti! Varokaa, pian kuvista pilkistää hiukan ruskettunut blöndi.

ps. Ulkoasu on nyt viimein valmis! Mitä tykkäätte? Vielä koitan saada selvitettyä kuinka saada noi musiikkiplayerit, aka youtubesta upotetut linkit, toimimaan ja kuinka saada ne sellaisiksi kivoiksi valkoisiksi. Ehkä mä onnistun tämän päivän aikana tavoitteessani. Sekä haluaisin noi marginaalit ottaa pois.

10 kommenttia:

 1. Tykkään tästä ulkoasusta tosi paljon!:) Ihanan keväinen :)

  VastaaPoista
 2. ihana blogi :3 Ja hieno banneri ja oot kaunis:)!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. ää miten kiva kuulla et miellyttää muitakin ku vaan itteäni:-)

   Poista
 4. Ihana blogi ja ihana ulkoasu! :)
  clarahappilyeverafter.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. siellä kävin! haha ei saa dissata - sitäpaitsi kuulostaahan ne nyt vähän samalta... melkeen:-D

   Poista