3/26/2013

I want them all


The collection will land in stores and on online on April 4.

Nämä neljä on pakko saada. Rakastuin syvästi noihin ja voin  jo sieluni silmin nähdä ne roikkumassa vaatekaapissani. Kiitos erityisesti Eerikan joka tästä H&M'n uudesta mallistosta kirjoitti ja valaisi tätäkin tietämätöntä. Tässä on nyt etsinnöissä mekko kavereitten ylioppilasjuhliin ja tuo vaaleanpunainen houkuttelisi enemmän kuin vain laki sallisi. Voi rakkaat rahani löytäkää tienne näiden vaatekappaleiden luokse... Toisena hyvänä houkuttelijana toimii tuo toisen kuvan toppi. Se on aivan ihana! Harmi vaan, että jo kuvasta näkyy kuinka tyhmästi se istuu joten täytyy pitää sormet ristissä, että näyttäisi kivalta päällä. Niin hassulta kuin kuulostaakin niin haluaisin yhdistää sen hattaranvaaleanpunaisen röyhelöhameen kanssa. Tai ainakin kokeilla miltä se näyttäisi. Arkikäyttönä mustat pillit ja punaiset avokkaat - ah! Musta mekko/toppi olisi taas upea iltaisin kun lähtee tsekkaamaan yöelämää tai jotain muuta jonne tahtoo pukeutua hiukan normaalia hienommin. Haluaisin kovasti koittaa miltä näyttäisi lyhyt musta hame tuon alla (ettei kaikki vilkkuisi, sillä itselleni tuo on suunniteltua lyhyempikin kuten kaikki vaatteet..) ja stay-upit. Kermanvärinen jakku nyt vaan on aivan upea ja saisi tylsemmästäkin asusta hiukan mielenkiintoisemman ja näyttävämmän.

Mallisto löytyy siis Britti Voguen sivuilta joten kipaiskaa äkkiä siellä kuolaamassa näiden ihanuuksien perään! Rakastuin myös suuresti ensimmäisessä kuvassa olevaan pitkään harmaanvihreään mekkoon. Haluaisin sen vain koristeeksi sillä en usko, että elämässäni tulee koskaan tilannetta jolloin voisin pukeutua noin nättiin mekkoon. Pidettäisiinko kaverit hei Suomeen palatessani jotkut kivat teemajuhlat? Teemana tietysti glamour, luksus ja Hollywood?

2 kommenttia:

  1. Haha, toi musta pitsinen on joo mekko, tosta kuvasta missä se on mallin päällä, niin näkee, että siinä on ihan hameosa alla, jostain syystä se on vähän piilossa tossa toisessa kuvassa. Joten uskon ettei sunkaan tarvis pelätä vilauttelua ton kanssa, sillä toi mallikin on todennäköisesti pitkä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okei no hyvä tietää, kiitti! ..nyt haluan sen koristamaan omaa vaatekaappia vielä innokkaammin haha. toivotaan näin, sillä yleensä kaikki mekot jotka on muille sopivan mittasia ovat mulle (ainakin mun mittapuulla) turhan lyhyehköjä. no toivotaan, että tää olisi sopiva.

      Poista