1/05/2013

Aina ei tarvitse lähteä ulkomaille asti...murhaava ilme, JUOSKAA HENKENNE EDESTÄ!! lol 

tällä kertaa otan noi buutsit mukaan! ää miten olin niin tyhmä viime kerralla..


Sillä kyllä Lahtikin on kaunis paikka (aina välillä). Pidemmän aikaa Suomesta pois olleena huomaa kyllä heti miten nätti paikka Suomi ylipäätänsä on omalla tavallaan. On tosi vaikea verrata jotain Helsinkiä Lontooseen sillä meininki on ihan eri kummassakin pleississä. Kai se vaan on niin ettei oman kotipaikan kauneutta aina huomaa sillä siihen on niin tottunut.

Anyway, käytiin siis Annin kanssa vähän kuvailemassa tossa lähi rannalla. Tavoitteena oli saada Annille uusi profiilikuva - oon aina niin etuoikeutettu, kun saan napsia niitä. Hihi. Toivottavasti edes yksi miellyttää talliorjani silmää (okei vinkkas jo, että yksi taitaa päästä tykkäyskohteiden aalloksi eli tehtävä suoritettu). Oli kuitenkin pakko räpsiä kuvia muistakin jutuista kuin pelkästä Annista, vaikka sille onkin aina hyvin miellyttävää huudella ''5 senttiä vasemmalle, oikea jalka hiukan taakse päin, hymyä!''. Sen jälkeen voi hymysuin heittää kameran ja sanoa ''Okei ja nyt musta''. Näin meillä päin! En muuten malta oottaa, että pääsen käyttämään jotain muutakin kuin toppatakkia. Briteissä on tällä hetkellä tosiaankin +11astetta joten pääsen heittämään nahkatakin päälle, jee! Otan toppatakin varmuudeksi kuitenkin mukaan jos tammi- tai helmikuu yllättääkin pienillä pakkasilla. Voin kyllä kuvitella kuinka kuuma tulee olemaan kentällä ja kotiin matkustaessa... Toppi alle ja takki auki niin eiköhän se siitä.

Kissat on muuten nyt kavereita. Puskee toisiaan ja Viirukin sai oman personal trainerin: leikkii ja juoksee Buffyn kaa niin innoissaan, että ruokakin jää kakkoseksi. Eli lyhyemmin sanottuna: nyt on virallista, että pikku kisu jää meille. Oon iloinen asiasta. Viiru on paras. Miettikää, lähes 10 vuotta yksinään (jos ei lasketa naapurin kissaa jonka kanssa kaveeras sillo 1-3vuotiaana ja satunnaiset kissat ulkona) ja hyväksyy toisen kissan ilman yhtäkään lyöntiä. Molemmat on ihan supereita! Tää järjestely on paljon kivempi kuin mikä oli alunperin tarkoitus. Ootan innolla, että kun palaan takasin Suomeen, että kuinka hyviä kavereita (..tai vihamiehiä) noi sitten on.

Nyt lähdetään veljen kanssa kauppaan ostamaan mulle tummaa leipää ja turkinpippureita varastoon sinne Britteihin. Sen jälkeen pitäisi heittää joulukuusi pois ja käväistä kavereitten luona kaventamassa paita, jotta saan sen mukaan. Postailen vielä illemmalla kauhean pakkauskaaoksen keskeltä!

2 kommenttia: