1/03/2013

Yes or no?

tops from Topshop and New Look

En oo rehellisesti sanottuna koskaan ymmärtänyt näiden lyhyiden, mun nimityksellä napapaitojen, ideaa. Joku viisaampi tietää millä nimellä noita kutsutaan niin mullekkin voi kertoa. Mutta sitten takaisin itse asiaan. Miten noi voi näyttää kenelläkään hyvältä? Okei no varmasti niillä timmeillä lättävatsoilla - joilla on kaupan päälle vielä napalävistys. Imaskaa te vain. No, nyt on löydetty kroppa jolle paidat sopii, mutta entäs vaatteet? Ei niitä voi ihan vaan... normaali housujen kanssa pukea. Vai voiko? Omat silmäni ainakin itkevät jo pelkästä ajatuksesta verta. Ainut minkä kanssa ne saattavat näyttää hyvälle ovat shortsit, mutta niidenkin kanssa näky ei ole mikään silmiä hellivin. Kuka hitto näitä oikeasti keksii?

Lisänä heitin vielä New Lookin tai Topshopin sivuilta löytyneen, veikkaan New Lookin, pinkin leopardikuvioisen uimapuvun (vai olikohan toi body..) kuvaa. Ihan vaan pisteenä i:n päälle. Toi on selkeästi ensimmäisenä mun ostoslistalla, kun lähen takaisin Britteihin. Or maybe not, haha. Aivan kauhistuttava!


Tässä nyt pari kuvaa mitkä eivät syövytä omia silmiä rikkihapolla pois päästä. Näissä kuvissa noi napapaidat näyttää järkeviltä. Toista on se mitä on kadulla tai baareissa nähty.. Onko se porukka oikeasti katsonut itteään peilistä? Jätän valitukseni nyt tähän. Liian kaksi piippuinenjuttu. Heitelkää toki omia mielipiteitänne kuuluviin myös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti