1/01/2013

First of the year!


feat. Anni 

Buffy aka pikku kisu

Toivottavasti vuosi on alkanut hyvissä merkeissä. Omani alkoi melko mustelmaisesti, haha. Maailman paras idea ei ole 12 sentin piikkikorot baarissa. Oltiin sunnuntaina Annin kanssa ottamassa vähän kuvia ja Peninan innostamana talliporukan kanssa syömässä Amarillossa. Juttujen taso oli taas kyllä niin mahtavaa, että... Haha no ainakin sai nauraa - kaikilla näytti kanssa olevan hiukan omalaatuinen puhevika. Itse mm ängin r:n jokaiseen sanaan mikä suusta lähti. Ruuan jälkeen oli tarkoitus viedä kaverin kissa Buffy löytöeläinkotiin, koska kaveri ei itse voinut kissaa enää pitää. Paikka oli kuitenkin kiinni ja kissa tuli meille. Mami sitten päätti, että kissa myös jää pysyvästi meille. Jutussa on vain yksi ehto: Viirun on hyväksyttävä Buffy eli kissojen pitää tulla toimeen. Pietään sormet ristissä ja peukut pystyssä! 

Ilalla suunnattiin sitten kaveriporukan kanssa kaverille alottelemaan ja siitä baariin. Tuloksena on hauskoja muistoja ja lukemattomia mustelmia. Hyvin lähti vuosi käyntiin!

Lähtikö siellä vuosi hyvin käyntiin?

2 kommenttia:

  1. Onks Viiru näyttänyt sille jo keskaria?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei... buffy vaa menee paniikkii ku näkee ton sillee ''ÄÄ KUKA SÄ OOT?'' ja viiru menee kans ja on et ''ÄÄ KUKA MÄ OON?!'':-D suurimmaks osaks viiru vaa nukkuu ku buffy kiertelee kämppää mutku toine haluu lähemmäs ni pikkui sanoo et ei ei.

      Poista