1/13/2013

Lauantai/Saturday/Lördag/Samstag/Samedi

mä tarvitsen kameran jalustan tai jonkun hovikuvaajan! ...tykkään näistä mun ilmeistä hihibleiser and leather trousers from River Island

Sinne meni lauantai. Viikonloput menee aina niin hurjaa vauhtia, että ihan pelottaa. Kohta tääkin vuosi on ohi - okei ei nyt ehkä aivan, mutta almost. Kuten edellisessä postauksessa kerroin, oltiin Lindan ja Tuulin kanssa kiertelemässä vähän aleja. Mukaan ei tosiaan muuta tällä kertaa lähtenyt kuin tuo laukku, musta kynsilakka ja rintsikat (£2.50, koska alennusta oli -70%! aika hyvin sanon minä ja ihan kestävää kamaakin). River Islandista löyty kuitenkin kaksi juttua mitkä aion käväistä ostamassa vielä tammikuun puolella. Miettikää, noi nahkahousut jotka olivat pituudeltaan R eli regular olivat mulle sopivan pituiset. Olinko edes iloinen. Hilluttiin kaupungilla varmaankin kuutisen tuntia ja päädyttiin sitten Prettiin syömään. Jumpe, että oli nälkä.

Illalla oli vielä tosiaan tarkoitus löytää itsensä vielä pubista, mutta väsymys vei voiton - ja tiinan skypeseura. Jäin siis viettämään ansaittua koti-iltaa ja syömään suomalaista tummaa leipää. Voiko mitään ruokaa rakastaa oikeasti niin paljon? Mun mielestä ei. Tummaa leipää ja piimää/maitoa, se olisi mun viimeinen ateria jos saisin päättää.

Tämä päivä ei ole edistynyt mihinkään suuntaan. Heräsin, söin aamupalan ja juttelen Sannan kanssa skypessä. Neljä tuntia tulee minuutin päästä täyteen. Otettiin mm yhdessä kuvia ja vietettiin tyttöjen iltaa laittamalla kasvonaamiot päähän eikä unohdeta hulvatonta naurua mitä ollaan saatu aikaiseksi päättömistä jutuistamme. Että tämmöisä.

Translation
Weekend came and went. Gosh it's almost Monday and I don't like it at all. I were shopping with Linda and Tuuli yesterday. I bought a bag, that I told you yesterday, black nail polish and bras that costed only £2.50. That was something that I could call a jackpot! 

After shopping I was supposed to go to pub but after all I spent the evening at home. It was actually quite relaxing. I think yesterday evening is going to repeat itself because I'm doing absolutely nothing.

8 kommenttia:

 1. So in love with the burgundy pants! And the wooden heel especially is a gorgeous detail!

  http://lasaloperie.blogspot.com.br/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh yea me too, those pants are absolutely awesome! :-)

   Poista
 2. Mistä noi ihanat kengät on peräisin? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noi on Internacionalesta :-) ostin ne täältä Briteistä viime vuoden lopussa!

   Poista
 3. kiva blogi, sait uuden lukijan! :)

  VastaaPoista
 4. mistä sait nuo housut? :)

  VastaaPoista