1/19/2013

Tummasta vaaleaan


Paljastinkin teille jo, että helmikuussa olisi tarkoitus löytää itsensä London Fashion Weekendiltä. Helmikuussa olisi myös tarkoitus nähdä peilistä vaaleahiuksinen Jenni. Kyllä kuulitte oikein. Tämä tyttö on kyllästynyt tummiin hiuksiin, jälleen kerran, ja nyt ei lähdetäkkään vaalentamaan ihan vain parilla asteella. Vehnän vaaleat hiukset vaaleilla raidoilla olisi aika unelma. Täytyy nyt kattoa kuitenkin, että miltä noin vaalea väri hiuksissa näyttää. Oma hiustenvärihän mulla on vaaleahkot maantien harmaat. Katsotaan miten käy. Iiks! Ennen värjäystä aion myös hankkia uudet pidennykset sillä edelliset on aikansa eläneet jo kuukausia sitten... 

14 kommenttia:

 1. Sääkin sait kuule uuden lukijan! :)

  siis asuks sää suomessa vai missä? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi ihana kuulla et kiinnosti noin paljon:-) asun siis Briteissä, Maidstonessa, heinäkuuhun asti.

   Poista
 2. eikä ihan hullun siistii! Voitko tehä joku pv postauksen miten yleisesti on menny siel briteissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen pian kysymyspostauksen ni sinne voi laittaa siit kysymyksii:-) ku veikkaan et tääl asumist kohtaa kysellää jonki verra haha!

   Poista
 3. Oot tosi kaunis, uskon et blondit hiukset sopii sulle tosi hyvin:)

  http://janinah-noboundaries.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos paljon ja toivotaan, että asia on näin:-D haha!

   Poista
 4. Kiva blogi sulla! (;

  http://missesumaymiss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Todellakin värjäät vaaleaksi! Heil blondine revolution! Tosin ei varmaan ehkä kerralla kannata ihan vaaleaksi vetää, suosittelen hiusten säilymisen kannalta maltillista lähestymistapaa uuteen mielentilaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha juurikin noin! mulla on vaan se ongelma, että oon niin hirveän malttamaton.. ajatuksena olisi ekana vetästä värinpoisto + blondi väri ja sen jälkeen liukuvärjätä latvat vaaleammiksi. sen jälkeen blondi väri taas koko päähän ja tyveen myöhemmin:-) katotaan mitä tulee!

   Poista
 6. apua, mulla on ollut tämä sama idea jo jonkun aikaa mielessä, mutta en tiedä! jotenkin tykkään tummasta mutta sit raivostuttaa tää jatkuva värjääminen, kun on luonnostaan vaaleat hiukset niin ehkä ei tarvis niin useasti värjäillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en taas ite vaan jaksa enää tummia:-D joten menen suoraan väriskaalalla toiseen päähän... sieltä sitte taas tummentelemaan aste asteelta! sulle kyl sopii ne tummat tosi hyvin, trust me;-)

   Poista
 7. Moikka! Tosi kiva tää sunkin blogi :)! Ja onnea blondailuun, ite oon kokenut ton ihan saman ja nyt vähän kaduttaa kun hiuksista lähti pituudesta about 20 senttiä mut kyl se silti oli sen arvosta hah :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti hei(--: ..apua älä pelottele mua! nyt pitää vaan pitää sormet ristissä ja peukut pystyssä, että kaikki hiukset pysyy päässä eikä pituutta lähe enempää kuin hurjat 5cm. haha!

   Poista