1/23/2013

Nail problems


Hand cream - Avon , Nail polish remover from Superdrug , Intense Nail Therapy - Revlon , Calcium tablets from Bootz

Oon nyt koittanut saada näitä mun kynsiä kuntoon kalsium tablettien, hoitolakan ja kosteusvoiteen avulla. Perjantaina teen varmaankin pitkästä aikaa itselleni kunnon kynnet tippien kera. Ehkäpä tällä kertaa en tee toisia heti vanhojen perään... Sen vuoksihan nää niin paskaan kuntoon menikin. No virheistä oppii! Onko kellään mitään tietoa kuinka saada kynnet kasvamaan nopeammin ja muutenkin parempaan kuntoon? Anyone?


Ideana olisi mustat mattakynnet jonka päätyyn tulisi kimmeltävää lilaa. Mulla on selkeä visio tästä ja malli, mutta ajattelin, että heitän mallin samaan aikaan tänne näkyville kuin omatkin kynnet. Toisaalta sellaiset universumi-kynnet olisi aika coolit myös. Täytyy miettiä vähän. Tottakai kaikki riippuu lauantain mekosta... Apua. Tätä täytyy oikeasti miettiä, sillä ulkona ollessa kaikki ihmiset kiinnittävät ensimmäisenä huomion mun kynsiin. Kynteni suorastaan häikäisevät koko Maidstonen eikä kukaan voi välttyä niiltä! Uskokaa pois...

2 kommenttia:

  1. Mä käytin ainakin Kickistä saatavaa avokadoöljyä jonkun pari kk, sillä kasvo kynnet ihan huikeiksi (siis liuskottuvan, katkeilevan fletkukynnen näkökulmasta). En oo raaskinut ostaa sitä enää lisää, maksaa niin "hirveesti", jonkun 13e. Mutta olis sen arvoista. Sitä siis laitetaan hyvin vähän per kynsi ja sitten vaan hieroskellaan kunnes on imeytynyt, tosi hyvä tehdä esim. jos katselee leffaa samalla tai jotain muuta tekee missä ei tarvi käsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Koitan metsästää siis avokadoöljyä:-) Nää raakineet on saatava kuntoon ja pian. Haha.

      Poista