1/09/2013

''I made me laugh''


from Primark

Hipsin tänään kunnolla ensimmäistä kertaa ihmisten ilmoille. Nää täällä vietetyt edelliset kaksi päivää on nimittäin mennyt siinä, että oon laittanu huonetta ja vaatteita kuosiin. Sekä tietysti vaan laiskottelussa, haha. Ootan niin kovalla innolla jo kesää sillä täällä talvi ei ole talvi. Mun talveen kuuluu lunta ja täällä sitä ei ole. Sää on ärsyttävä, vaihtuu lämpimästä viileeseen ja aurinkoisesta sateiseen vähän väliä. Olisi kiva tietää mitä pistää aamulla päälle ettei aina joutuisi vaihtamaan niitä samperin vaatteita ku lapsi viety kouluun ja huomattu, että hupsista. No kyllä tähän taas tottuu!

Näin tänään ensimmäistä kertaa uutta suomalaista au pairia, Lindaa. Kierreltiin kauppoja ja tottakai meidän tyttöjen mukaan tarttuikin pari juttua mukaan. Sovittiin myös, että tsekataan yksi lähitalli joko tänä viikonloppuna tai ensi. Molemmat on nimittäin heppatyttöjä, joten tää oli enemmän kuin jees juttu! Jos paikka vaikuttaa lupaavalta niin eikun vain kotiin viestiä ja mami saa lähettää housut, kengät ja vanhan kypärän tänne (jollen onnistu vakuuttamaan, että tarvitsen kipeästi uudet kamat... haha!). Tämä juttu varmistuu kuitenkin aikaisintaan vasta viikonlopun jälkeen. Ää älä ole paha talli ole hyvä talli! ...Ja nyt takaisin päivään. Mentiin Lindan kanssa  vielä muiden au pairien kanssa kahville ja oli tosi mukava nähdä porukkaa pitkästä aikaa. Englantikin tuntui tänään sujuvan paljon paremmin kuin eilen. Edistystä, ehkä se palautuu samaan kuntoon kuin mitä se oli,  ennenkuin lähdin takaisin Suomeen, parissa päivässä.

ps. Ton viimeinen kuva vääristää noiden housujen väriä über paljon. Ne on oikeasti tumman viininpunaiset. Onko toi yhdyssana? Mulla on myös toinen juttu. Oon koukuttunu täällä suuresti pariin sarjaan jota seuraan tv:n kautta: How I Met Your Mother, The Big Ban Theory ja 90210. Koneen avulla taas piän yhteyttä vanhoihin koukuttaviin sarjoihin: The Vampire Diaries, Revenge ja Grey's Anatomy. Näillä mä menen läpi harmaan toukokuun. Vika lause ei liittynyt millään tavoin mihinkään, mutta kuulosti kivalta. Unohtakaa se silti.

3 kommenttia:

 1. Miks mä en löytäny Primarkista mitää kesällä?! :D Yhyy, haluan joo sinne ulkomaille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha voi ei:--D olit selkeästi liian nirso niitte vaatteiden suhteen haha. oi mäki haluaisin jonnekkin lämpimään!

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia :) ja toi sun blogin otsikko on tehty kivasti :)

  http://twentywayss.blogspot.fi/

  VastaaPoista