1/12/2013

En mä pyydä liikoja, pyydän palan taivasta


Sekä tämän ihanan laukun! Itseasiassa tätä ei enään edes tarvitse pyytää, sillä se lojuu onnellisena kaapissani. Käytiin tänään Lindan ja Tuulin kanssa kaupungilla ja mulla oli tarkoituksena etsiä musta laukku/musta nahkatakki/bootsit. No laukku löytyi vaikkakin eri värisenä. Oli sen verran kivan näköinen ja värinen, että mukaanhan se lähti. Hintaa jäi alennuksenkin jälkeen vain 25 puntaa (lol alkuperäinen hintahan oli huimasti isompi  - 36 puntaa...). Toi on jopa tarpeeksi iso päivittäiseen käyttöön, sillä kamerakin mahtuu sisälle. Wuhuu ehdottomasti viikon paras löytö!

ps. Toi Jesse Kaikurannan biisi on ihan hirveä. Kauhea. Kammottava. Nyt lähdenkin valmistautumaan illan viettoon, heippa!

Translation
Oh I really hope that I would get that one. Actually no, wait... What do I have in my closet? Well you can see the answer to the picture. That is my new lovely bag. I absolutely love it. I had intended to buy black bag/black leather jacket/shoes. Well I found the bag but in different color. Well it's fine by me because I really love it! It's not too small or too big - it's everything I've ever wished for. Haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti