1/16/2013

Pikaistakin pikaisempiLuminen tammikuu Maidstonessa 


Heya! Kävästiin eilen Lindan kanssa pienellä pyöräretkellä. Tarkoitus oli löytää talli nimeltä Horseshoe, mutta ei koskaan päästy sinne asti... Syynä oli se, että Lindan piti keretän kahden junaan. Shiit! No ensi kerralla sitten. Jumpe soikoon niitä ylämäkiä joita tuli vastaan koko ajan. Kerran kun pääsi henkäisemään ilosta, että aah suora pätkä, niin jo näkyi edessä päin taas kapuamista. Takasin tulo oli kyllä kerrassaan mahtavaa, kun sai vain istua ja olla kyydissä.

Maisemat oli kyllä aivan mahtavat sieltä kukkulan päältä. Huomasi selkeästi, että ei olla enään ihan kaupungin läheisyydessä vaikka oltiinkin autolla n. 20 min päässä keskustasta. Nähtiin myös ihan lehmän näköisiä poneja. Ihan oikeasti. Lupaan ottaa ensi kerralla kuvan. Eniten päänvaivaa koko matkassa tuotti se, että jouduttiin ajamaan autotiellä. Lain mukaan yli 12 vuotiaat eivät saa ajaa enään kävelyteillä. Kotipihasta lähdettyämme ja ensimmäisen auton nähdessäni huudan takana pyöräilevälle Lindalle ''KUMMALLA PUOLELLA MUN PITÄÄ AJAA?!'' - Vasemmalla, vasemmalla! Suomessa väärälllä puolella!. Selvittiin onneksi ilman mitään kummempia juttuja, autot vaan ohitteli meitä mäissä. Kerran onnistuttiin mun johdolla tosin menemään väärään suuntaan tiellä. Kyllä nolotti kun kolme autoa tuli vastaan ja joutui kiertämään... Nyt suuntaan kuitenkin kahville joten heissulivei.

Translation
Me and Linda were biking on yesterday. We were supposed to find the horse stable named Horseshoe, but we never made that far... Reason for that was that Linda had to reach the 2 o'clock train. Well next time then. Gosh those uphills were absolutely horrible!

2 kommenttia:

 1. Sulla on yli ihana blogi, rupesin seuraileen(::

  http://bittenbyfashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos paljon! ihana kuulla et tykkäät:--) omaski tosi kivanoloi täytyy myöntää!

   Poista