1/10/2013

Vaatekaappini olisi upea jos minulla olisi rahaa siihen


Tässä on esimerkiksi asu huomiselle: päivälle ja illalle. Yksinkertaisen simppeliä ja pukeudun mustaan niin kauan kunnes löydän jotain tummempaa. Haha, vitsi vitsi. Kyllä mä väreihinkin tykkään pukeutua, mutta musta vaan sopii kaiken kanssa. Aina. Se ei petä eikä lihota - jollei pue jotain makkaran kuorta päällensä. Nappasko asut vai onko jotain aivan kauhistuttavan kammottavaa äkkiä karkuun ja pian -tyylistä kamaa?

Nyt kun itseasiassa aloin miettimään, niin multahan löytyy vaatekaapista melkein kaikki tarvittava näihin asuihin. Ainakin ekaan, jos siis aivan tarkkoja ollaan. Ostin juuri nimittäin viininpunaiset housut, mustat bootsit löytyy eteisestä, läpinäkyvä musta toppi roikkuu henkarissa ja mulla on tommoset vähän 'erikoisemmat' korvakorut olemassa. Kunnollinen nahkatakki, niittilaukku ja pilottilasit vain puuttuu. Silti, ei se omilla vaatteilla olisi samannäköinen kuin tuon kollaasin asu. Näitten avulla on muuten aika samperin kätevää miettiä ostoslistaa, että mitä vaatteita tarvitsee (aka haluaa). Ei menisi rahaa hukkaan turhanpäiväisiin ostoksiin, kun mielessä selvä visio mitä haluaa ja minkä kanssa ainakin yhdistäisi.

Juhla-asusta löytyy entuudestaan sormukset, tosin hopeana samoin kuin korviskin. Sekä tuon tyylinen laukku, valkoisena. Haha. Melkein muttei kuitenkaan sinne päinkään. Haluan muuten nyt ihan oikeasti punaiset korkokengät - tai siniset. Molemmat värit kuitenkin niin lähellä toisiaan ettei sitä eroa huomaa eikö niin? Tai jos vaan myönnyn sanomaan, että tahdon sekä punaiset että siniset korkokengät. Joo, noin se on parempi ja totuudenmukaisempi. Lisäksi tuohon ''muttakun mä haluan'' -listaan voisi lisätä myös täydellisen pikkumustan.  Ajaton ja sopii jokaiseen juhlaan! ...Häissä en tiedä olisiko paras vaihtoehto, mutta menköön!

Translation
I wanna be a billioner so freaking bad. Buy all of the things I never had. So yea, I really really would liek to have all of those clothes and accessories that you can see in the pics. If I would be a billioner I would have such a amazing wardrobe. Like for real. The things that I must have are black leather jacket, stud bag and shoes. Those are also the only thing that I don't literally have so I could carry out those outfits.

2 kommenttia:

 1. ahh! toi mekko ja laukku ja kengät!
  jos olisin rikas, hankkisin noi kaikki asap :)

  ps sulla on kiva blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha niin mäkin tekisin! housut jo hankittu, mutta loput vielä hankkimatta. kyllä mä vielä noi saan:-D kiitos paljon!

   Poista