1/14/2013

insta on kiva kaveri


nick instassa > majormuc

Osan kuvista oottekin nähny myös täällä blogin puolella, mutta osa onkin pysynyt vain instagrammin syövereissä. Julkaisin ne nyt tänne myös, sillä tämä päivä ei mitenkään kummoinen ollut. Piti vaan ahkerasti pukea vaatetta päälle (kröhöm 3paitaa ja huppari) ja kantaa vilttiä mukana kaikkialle. Kyllä, meillä oli siis lämmitys mennyt rikki. Ei tosiaankaan ollut kivaa herätä aamulla kylmään kämppään jossa nenänpääkin jäätyi. Kyllä mä vielä joskus kehitän nenälle sen villasukan - siitä tulee mahtava myyntihitti uskokaa tai älkää! Tänään oli vielä tupruttanut hiukan lunta, joten tämä lämmityksen rikkoutuminen ei olisi pahempaan aikaan sattua. God damnet. Nyt jatkan Koston toisen tuotantokauden parissa. Tää oon niin kutkuttava!

ps. Koska minuthan tunnetaan nimellä neiti Ajoissa niin ajattelin kertoa, että suunnitelmana olisi tällä viikolla toteuttaa Vuosi 2012 -postaus. Ehkä saisin myös tehtyä Joululahja-postauksen... 

+ Ihanaa teitä lukijoita on kertynyt jo huimat 40! Ihan huimasti ihmisiä joita kiinnostaa edes pikkiriikkisen nämä mun sepistelyt. Lupaan, että helmikuusta lähtien alan käymään useammin Lontoossa joten sieltä sitten enemmän postauksia. Mulla on teille myös kiva pikku juttu ilmoitettava helmikuusta. Iiks can't wait!

Translation
Here's some Instagram photos for you too who doesn't have or who doesn't follow me on Instagram. Gosh, our heating is broken so I've been the whole day wearing 3 shirts and one jumper. Brrr. Now I will watch more Revenge episodes - these are so good! You should check it out if you don't know what it is.

+ Year 2012 is coming on this week. Don't freak out! I also want to thank all of my followers - already 40! Gosh. You guys are so cool and lovely.

4 kommenttia:

 1. Mua ei kyl kiinnosta todellakaa <3 xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nosiis daa, mitä tää ny o siis niiQ olevinaa hei? haha<3 xx

   Poista
 2. aika kivoi tämmöset mutta vessanpönttökuva oli aiq huvittavaaaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siis omastaki mielestä ku löyettii kaverin kaa erään yökerho tyttöjevessasta:-D oli pakko ikuistaa noinki tyhmä idea!

   Poista