1/18/2013

Näinkin pieni asia voi saada ihmiset hämilleen
Täällä sataa lunta. Lähden pian kauppaan ja odotan innolla, että kuinka moni brtti on perseellään tuolla maassa tai kiljuu kaupan ovella ''BLOODY HARRY!'' nähdessään lunta. Britit on oikeasti välillä todella tyhmiä. Jopa ne itse myöntävät tämän - tai ainakin nämä jotka ovat puoliksi brittejä, puoliksi suomalaisia. Täytyy myöntää, että on ihanaa olla suomalainen (paitsi kesäisin, kun tuntuu, että se samperin rusketus ei tartu koskaan). Jopa niillä tolloimmilla suomalaisilla on edes hiukan maalaisjärkeä päässä. Kuulostampas ilkeältä. Suurimmat huolenaiheeni tämän lumen myötä ja mahdollisen lumimyrskyn myötä (mitenköhän britit määrittelee lumimyrskyn?) ovat nämä: 1. Onko kahvilat auki illalla? 2. Onko pubit auki illalla? 3. Kai lämmitys jaksaa eikä mene taas rikki?

Onneksi mä pidän lumesta.

ps. Nyt perheen tyttö soitti, että koulu loppui jo nyt, koska sataa lunta. Nauran ääneen.

2 kommenttia:

  1. Mitä, asutko sä Lontoossa? :o Mulla on ollu aina unelmana muuttaa ulkomaille, toivottavasti se päivä koittaa vielä joskus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En asu Lontoossa vaan Maidstonessa mikä on 50mailin päässä Lontoosta:-) Piän sulle peukut pystyssä et pääset muuttaa ulkomaille, tää on ihan mahtava kokemus!

      Poista