1/22/2013

Seinät kaatuu päälle

Oon ollut nyt sunnuntaista lähtien ainoastaan kotona. En päässyt Rochesteriin, koska lunta tuprutti sen verran, että olisin varmasti joutunut jäämään sinne. En siis viittinyt ottaa turhaa riskiä, sillä maanantaina oli kuitenkin työpäivä. Jäin siis kotiin ja tehtiin Benin kanssa pihalle mahtavista mahtavin lumiukko ja lumikissa (laitan vaikka huomenna kuvaa)! Meillä oli myös ankarat lumisodat meneillään ja se näkyi märistä takeista kauas. Ulkoilun päätteeksi otettiin myös pyörä Benille ja mulle potkulauta. Laskettiin niillä sitten mäkeä alas - tai siis tarkemmin sanottuna minä potkin ja Ben polki vauhtia, että päästiin mäki alas. Oli todella kivaa ja sisäinen lapsenikin villiintyi aivan hurjaksi! Lumen takia suurinosa kaupoistakin oli kiinni, sillä eiväthän työntekijät pääse töihin, kun luntakin maassa 10 cm. Niimpä luin kirjaa ja join kaakaota koko sunnuntai illan.

Eilen jouduin olemaan myöskin kotona sillä toiselta lapsella oli koulu suljettu ja toinen onnistui saamaan kuumeen. Oon varustautunut kuumetta vastaan hyvin: syön monta satsumaa ja kiiwiä päivässä + omenoita. Ihan vaan, että saan varmasti tarpeeksi C-vitamiinia, sillä en tosiaankaan tahdo tulla tällä viikolla kipeäksi. Torstaina on nimittäin synttärit ja perjantaina lukiokaverini Annika tulee Lontoosta mun luokse koko viikonlopuksi. Jee! Lauantaina on sitten vähän isommat synttärijuhlat. Iiks en malta odottaa.

Tänään kotona löllöttely jatkui ja jatkuu huomiseen saakka. Alkaa ottamaan kyllä jo päähän. Pakko päästä ulkoilmaan! Sisällä 24/7 oleilu ei ole mua varten. Iltasinkaan viitsi mihinkään liikkua, kun on arkipäivä sillä tietää taas mihin sekin yhdellä käyminen johtaisi. Haha.

4 kommenttia:

  1. tosi kivalta vaikuttaa sun blogi! (: liityin lukijaks!

    http://wilma-itsabeautifulday.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi! Liityin :)

    http://stayreallooksweet.blogspot.fi/

    VastaaPoista